Wpływ bocznych łańcuchów węglowodanowych na wyniki testów alergicznych - Vetkompleksowo – serwis dla lekarzy weterynarii

Wpływ bocznych łańcuchów węglowodanowych na wyniki testów alergicznych

Piśmiennictwo
  1. Altmann F.: The role of protein Glycosylation in allergy. „Int Arch Allergy Immunol”, 2007, 142, 99-115.
  2. Altmann F.: Coping with cross-reactive carbohydrate determinants in allergy diagnosis. „Allergo J Int”, 2016, 25 (4), 98-105.
  3. Holzweber F., Svehla E., Fellner W., Dalik T., Stubler S., Hemmer W., Altmann F.: Inhibition of IgE binding to cross-reactive carbohydrate determinants enhances diagnostic selectivity. „Allergy”, 2013, 68, 1269-77.
  4. http://www.proglycan.com/.
lek. wet. Paweł Kalinowski
LABOKLIN Polska Sp. z o.o.
01-495 Warszawa
ul. Powstańców Śląskich 101

Znajdź swoją kategorię

2608 praktycznych artykułów - 324 ekspertów - 22 kategorii tematycznych

Weterynaria w Terenie

Poznaj nasze serwisy

Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Korzystanie z naszych stron internetowych bez zmiany ustawień przeglądarki dotyczących plików cookies oznacza, że zgadzacie się Państwo na umieszczenie ich w Państwa urządzeniu końcowym. Więcej szczegółów w Polityce prywatności.